18 Kasım 2012 Pazar

hastayiz:(

Emir tatlisi ve ben fena halde hastalandik. Ana ogul burnumuz akiyor ve oksuruyoruz. Emir tatlisinin atesi de var. Bu onun ilk ciddi hastaligi. İsin kotusu Persembe gunu yurtdisina yeni memleketimize gidiyoruz ve
hazirlanmamiz gerekiyor. İki gecedir neredeyse hic uyumadik. Offf offf ben neyse de oglusumun hastaligi bana cok dokunuyor. Onu oyle gorunce kolum kanadim kiriliyor. Gozumden sakindigim oglusum, hastaligi malesef bizi İngiltere'den ziyarete gelen kucuk kuzeninden kapti. Ayni sekilde ben ve babaannemiz de ...Ailecek hastayiz yani. Umarim Persembe gunune kadar iyilesiriz ve sag saglim babamizin yanina yeni evimize gideriz. İyilesemezsek gidisimizi ertelemek zorunda kalabiliriz. Yeni ulkemizde doktor ve hastane durumlarini henuz bilemiyorum.Daha ilk gidiste, akisamadan, hasta hasta oralarda ugrasmak istemiyorum. Bize iyi dileklerinizi gonderin de biran once iyileselim:)



15 Kasım 2012 Perşembe

yürür yürür yürür...hiç durmaz!

masumiyet muzesi

Sonunda cok istedigim "Masumiyet Müzesi" ni ziyaret edebilmeyi basardim. Kitabı okuyali cok zaman oldu. Çogu ayrintiyi unutmusum maalesef. Müzeyi Emir tatlisi ile gezdim. Onun ilk müze gezisi oldu:) Emir tatlisi artik durdugu yerde durmuyor:) Müzedeki neredeyse herkese dokunmaya calisti. Onunla gordüklerimden pek birşey anlayamasam da benim için yine de çok güzeldi. Hem cok sevdigim bir kitabin, cok merak ettigim muzesini gezdim. Hem de oglusumla birlikte ilk muze gezimizi yapmis olduk. En kisa zamanda kitap yeniden okuna... Muzeye Emir'siz tekrar gidile... Bu da nasil olacaksa artik:)

3 Kasım 2012 Cumartesi

1. yasimiz...

Emir tatlısı ilk yaşını doldurdu.Ne zaman doğdu, ne zaman büyüdü de bir yasina geldi hic anlayamadım.Zaman nasıl da hızla geçiyor.
Benim bebeğim, akli başında, sevgi dolu,temiz kalpli, hayırlı bir insan olsun. Sevsin, sevilsin. Enerjisi hic bitmesin, etrafına ışık saçsın.Güzellikler, iyilikler hep onu bulsun.Yanında yamacında hep iyi, güzel insanlar olsun. Yıllar ona bilgelikler,tecrübeler versin, insanlığa, dünyaya, ailesine faydalı olsun. Dünya gittikçe zorlaşırken, o bir şeylere kolaylık olsun. Gülen gözleri ağlamasın, gül yüzü solmasın.Allahım onu kem gözlerden, nazarlardan, kazalardan, belalardan korusun.Ona neşeli,mutlu,huzurlu, sağlıklı sıhhatli,anneli, babalı,uzun ömürler versin. Herkesin yavrusuna inşallah.

Birtanecik,tatlı bebegim benim.Annen seni dünyalar kadar, kocaman kocaman seviyorrrrrr...

Bugünlere dair unutmamayı istediğim ayrıntılar; emerken yanağımı okşaması, yanağıma kondurduğu küçücük öpücüğü, beraber koyun koyuna uyumalarımız,neşeyle gülen güzel gözleri, mis gibi bebek kokusu, kahkaha ile gülüşleri," anne mamama " diye bluzuma asılması, paytak paytak yürüyüşü,müzik duyduğunda eksiksiz oyun havası figürleri ile oynaması, ve "Emir kaç yaşında?"diye sorunca parmağı ile bir diye göstermesi:) Daha sayamadığım bir sürü tatlı ayrıntı...Aslında onunla ilgili bir saniyeyi bile unutmak istemiyorum. Hepsini beynime kazımak istiyorum...Keşke mümkün olsa:)

Sağlıkla mutlulukla büyü bebeğim, İyi ki doğdun.