21 Şubat 2013 Perşembe

emironun kirmizi yilbasi donu:)

Herkes yilbasinda kirmizi don giyer de Emiro giymez mi:) Yilbasindan kalma kirmizi bebek bezini takinca bir de bloga ekleyeyim dedim:) gecikmis bir yilbasi karesi oldu ama neyse:) Maksat unutulmasin, hatira karelerine eklensin:)

19 Şubat 2013 Salı

İlk faaliyetler...

Emiro ve annesi bir oyun gurubuna katıldılar. Haftada bır gün her çarşamba oyun gurubuyla çılgınca eğleniyorlar, faaliyetler yapıyorlar, arkadaş ediniyorlar, yeni oyunlar öğreniyorlar.Emironun annesi için yaptığı ilk faaliyetleri de aşağıda. Sonra oyun gurubunun resimlerini de buraya kocacağım:)


3 Şubat 2013 Pazar

kısa filmler volume: 4 "banyo"


kısa filmler volume:3 "bir yaş halleri"

 
'

kisa filmler volume: 2 "ilk dogumgunu"

 
Hazırladığım kısa filmleri burada çok daha kısa ,yani demo olarak yayınlıyorum. Uzun metrajlar bende saklı:) Onları da"Vimeo" ya kaydettim. Begenip, merak edenler için:)

kısa filmler volume:1 "kar"

 
 
İlk denemem geliyor; çilek mevsimi iftaharla sunar:) "KAR" sinemalarda...

kisa filmcikler:)

Su siralar bir heves, fotograflari ve videolari birlestirip, Emiro icin kisa kisa filmler yapiyorum. Cok eglenceli , cok keyifli...Bir an once vakit bulsam da ugrassam diye resmen can atiyorum...Yaptigim filmcikleri, biter bitmez, buradan da paylasacagim. Belki ilerde, isleri ilerletip bir kisa metraj film patlatirim:) Neden olmasin?? Sonra da ver elini "Oscar" Biraz uctum mu ne??