16 Haziran 2012 Cumartesi

blogum blogum:)

Tatildeyim ama hiç boş vakit bulamıyorum:) İki satır yazı yazmaya bile vaktim olmuyor... Bunu nasıl beceriyorum bilmiyorum... Burada zaman o kadar hızlı geçiyor ki, nasıl sabah olmuş nasıl akşam olmuş hiç anlamıyorum.Tatlışım tam bir sokak  çocuğu oldu. Rengi bile değişti. Güneşten karardı.Börtü böcek ile birlikte yaşıyor. Köpeğimiz Maya ile arkadaş oldu. Ona bakıp bakıp gülüyor:) Maya da onun yanından hiç ayrılmıyor.İlk defa ayaklarını denize soktum.Deniz kumlarına ayaklarını değdirdim. Ağlamadı, korkmadı ama çok şaşırdı.Sabahları erkenden kim boşta ise onu denize götürüyor. Güneşin deniz üstündeki pırıltılarına bakıp bakıp gülüyor.Ama hala ek gıdaları yemiyor. Sadece yoğurdunu güzel yerken artık onu da yemez oldu.Belki de sıcaklardandır. Ben denemeye ısrarla devam ediyorum ama çok da zorlamıyorum.Halamız Emiroşuma hamak yaptı. Bu sabah hamağında uyudu:)Hamak maalesef sadece onun için , benim ağırlığıma göre değil. Ona bakıp iç geçiriyorum:) Özeniyorum ama maalesef...

7 yorum:

  1. ooohh ne güzel, tadını çıkarın, bol bol anı ve resim biriktirin :) ne güzel denizi de sevmiş, seneye koşa koşa gider :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu arada biz geçen sene ilk tatile çıktığımızda Emre 3 gün hiçbirşey yememiş ve doğru dürüst uyumamıştı, neredeyse erken dönecektik tatilden ama alışmıştı sonra.

      Sil
    2. İyi dileklerin icin tesekkurler:) bebisinle sana da guzel bir tatil ve guzel bir yaz dilerim:) ufakliklar duzen degisikligine hassas oluyorlar maalesef:) ama alisiyoruz yavas yavas

      Sil
  2. benim kızımda yeni bir yere gidince hemen yemek olayını kesiyor.acaba szin ki dişten falan olabilir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buyuk ihtimal yeni disler yolda, gerci bizimki bastan beri ek gidaya tepkili:) yavas yavas kabul edecek simdilik teklif var, israr yok:)

      Sil
  3. İyi tatiller :)))

    Kuzucuğunu deniz kumuna ayak izi çıkacak şelilde bastır ve fotoğrafını çek derim. Geçen sene ben yaptım çok güzel oluyor.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler:) super fikir:) ilk firsatta yapacagim bunu:)

      Sil