30 Ocak 2013 Çarşamba

buzdan sarkıtlar

Çocukluğumdaki gibi sarkıtları çoktandır görmemiştim:) Karlar buzlar diyarında bol bol mevcut:) Her yer buz:)

28 Ocak 2013 Pazartesi

jelibon askerler

Jelibon askerler ordusu, lutfen pesimi birakin artik:) Yemek istemiyorum sizi:) Yeterrrrrr....Ben cocuk degilim artikkkk:) Bu nasil bir bagimlilik. Biri beni durdursunnn:)

21 Ocak 2013 Pazartesi

mayam...

Aslında bu yazıyı yazmak istemiyordum. Bu blogda üzücü şeyler olmasın, bakınca hep yüzümü gülümsetsin istiyordum. Ama yazmadan yapamadım. Emiro büyüdüğünde görsün istedim. Geçen güzelim yazımızda onunla çok şey paylaşabildi, o hatırlayamayacak olsa da onunla guzel anılar biriktirebildi. İlk hayvan sevgisini onunla yaşayabildi. Keşke biraz daha anlayacağı yaşında da vakit geçirebilseydi:) Kısmet değilmiş...
Benim akıllı , tatlı , beyaz Mayam dün öldü... Çok üzgünüm... Tek tesellim çok güzel bir hayatı oldu. En sevdiklerimle beraberdi hep. El bebek gül bebek bakıldı. Sevdi ve sevildi. Keşke biraz daha ömrü olsaydı da benim Emirom da onu tanıyıp ,bol boy oynayıp, doya doya sevebilseydi...


20 Ocak 2013 Pazar

eeee bebek

Yeni ulkemize tasinmadan once, tekerlekleri calismayan, acilip kapanma mekanizmasi calismayan ve bunun gibi birkac sorunu daha olan mama sandalyemizi ,satin aldigimiz "e-bebek" magazasina goturduk. Urunun uc yil garanti suresi vardi ve biz sadece alti ay kullanabilmistik. Ustelik de en iyisi olsun diye bir ton para verip " Peg Prego" almistik ( ki ben hu kadar para vermeyi hic istememistim ama kocacigim her seyde oldugu gibi bunda da pahali olan iyidir mantigi ile almakta israr etmisti) Sonuc olarak bir ayin sonunda Turkiye 'ye dondugumde mama sandalyemizin akibetini ogrenmek icin "e-bebek" magazasina gittigimde gordugume inanamadim. Verdigim mama sandalyesi hurda halinde, her yeri siyah yag lekelerine bulanmis , ust tablasi lekelenmis ve cizilmis olarak ve ustune ustluk tekerlekler yapilamadan bize teslim edilmeye calisiliyor. Gorevlilere durumu anlatip bu halde kabul edemeyecegimi soyledim. Zaten gorunen koy kilavuz istemez. Her sey ortada. Gorevliler tekrardan tamire gonderelim gibi bir sacma cevap verince iyice sinirlerim bozuldu. Ben derdimi anlatmaya calisiyorum. Diyorum ki ben yurt disinda yasiyorum. Bir haftaya donecegim ve bir daha ne zaman gelirim belli degil. Onlar da israrla bir sey yapamayacaklarini anlatiyorlar vs. vs. Verdigim halden beter buldugum mama sandalyesine degil bebegimi oturtmak evimden bile iceri sokmam mumkun degil. Bır daha tamire gitse ne olacak!! Daha beter gerı gelir...Dedim ki" ben bu magazadan tonlarca alis veris yaptim. Bu daha ilk problemim ve aldigim hizmete bakin, ben bu mama sandalyesini size hibe ediyorum simdi yenisini alacagim fakat bana once magazanin mudurunu cagirin" bir kac dakika sonra mudur yanima geldi. Durumu tekrar izzah ettim ve acinacak haldeki mama sandalyesini gosterdim. " Siz benim yerimde olsaniz bebeginizi boyle bir mama sandalyesine koyar misiniz?" dedim. Daha da onemlisi "musterinize bu sekildeki bir urunu nasil teslim edebilirsiniz" Bayan umagaza muduru benden ozur dileyerek aslinda urunun sorumlulugunun " Peg Prego" markasina ait oldugunu ama onlarin ayibini kabul ettiklerini ve "e-bebek " magazasi olarak beni madur etmemek icin urunu yenisi ile degistireceklerini soyledi. Tesekkur ettim ve yenilenen mama sandalyesini alarak eve dondum.

"e - bebek" magazasina sorumlulugunu bilen ve musteri maduriyetini anlayan tutumundan dolayi tesekkurler. Guvenle oradan alisveris yapmaya devam edebilirim:) Bu arada " Peg Prego" ya da bır kaç çift lafım var ama neyse... Aman dıyeyım urunlerını alırken bır kez daha dusunun derım...ı

oyuncaklarrr heryerdeee....





cocuk isci:)

Cocuk isci calistiriyorum. Maliyeti yok:) her yer tertemiz, piril piril:) Eee o kadar besle, giydir, bak , buyut... Bari calisip odesin borcunu:) Herkese tavsiye ederim:)





12 Ocak 2013 Cumartesi

cok fena cookkkk!

Son bir iki haftadir cok fenayiz cokkk;Emiro azi dislerini cikariyor. Bu arada olan bana oluyor. Zaten iştahı iyice azalmıştı, şimdi yemek yerken resmen bütün ev savaş alanına dönüyor, küçük bey kendisi yiyecekmiş ... Mümkün değil. Kaşığı, çatalı elinden alamıyorum. Elimde ne varsa o da kaşığını içine daldırıyor ee haliyle her yere döküyor. Bir yandan da benimle inatlaşıyor. Bir de önlük takmak istemiyor sonuç felaket... Mecburen bir iki lokma da olsa yedirebilmek için kendi kendine yemesine izin veriyorum. Bu sayede belki kendi başına yemeyi daha çabuk öğrenir.

Şu sıralar asıl derdim başka; diş çıkardığı için çok huysuz hadi buna da razıyım ama en kötüsü de emerken mememi ısırıyor. Resmen kabusum oldu. Feci canımı yakıyor. Emzirmesem deli gibi istiyor ve ağlıyor. Zaten sadece emerek uyuyabildiğimiz için halimizi siz düşünün... Ne yapacağım hiç bilemiyorum. Umarım geçici bir dönemdir ve çabuk geçer, yoksa dayanılacak gibi değil... İmdatttttt!!!!