3 Kasım 2012 Cumartesi

1. yasimiz...

Emir tatlısı ilk yaşını doldurdu.Ne zaman doğdu, ne zaman büyüdü de bir yasina geldi hic anlayamadım.Zaman nasıl da hızla geçiyor.
Benim bebeğim, akli başında, sevgi dolu,temiz kalpli, hayırlı bir insan olsun. Sevsin, sevilsin. Enerjisi hic bitmesin, etrafına ışık saçsın.Güzellikler, iyilikler hep onu bulsun.Yanında yamacında hep iyi, güzel insanlar olsun. Yıllar ona bilgelikler,tecrübeler versin, insanlığa, dünyaya, ailesine faydalı olsun. Dünya gittikçe zorlaşırken, o bir şeylere kolaylık olsun. Gülen gözleri ağlamasın, gül yüzü solmasın.Allahım onu kem gözlerden, nazarlardan, kazalardan, belalardan korusun.Ona neşeli,mutlu,huzurlu, sağlıklı sıhhatli,anneli, babalı,uzun ömürler versin. Herkesin yavrusuna inşallah.

Birtanecik,tatlı bebegim benim.Annen seni dünyalar kadar, kocaman kocaman seviyorrrrrr...

Bugünlere dair unutmamayı istediğim ayrıntılar; emerken yanağımı okşaması, yanağıma kondurduğu küçücük öpücüğü, beraber koyun koyuna uyumalarımız,neşeyle gülen güzel gözleri, mis gibi bebek kokusu, kahkaha ile gülüşleri," anne mamama " diye bluzuma asılması, paytak paytak yürüyüşü,müzik duyduğunda eksiksiz oyun havası figürleri ile oynaması, ve "Emir kaç yaşında?"diye sorunca parmağı ile bir diye göstermesi:) Daha sayamadığım bir sürü tatlı ayrıntı...Aslında onunla ilgili bir saniyeyi bile unutmak istemiyorum. Hepsini beynime kazımak istiyorum...Keşke mümkün olsa:)

Sağlıkla mutlulukla büyü bebeğim, İyi ki doğdun.



4 yorum:

  1. çok tatlısınız siz, beraber nice güzel, sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllarınız olsun inşallah :)

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederiz:)aynıları sizin olsun:) sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. Doğumgünü kutlu olsun:)İlk yaş çok özel çook güzel.Senin de anneliğinin 1.yılı kutlu olsun.Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok özel ve güzel gerçekten:)çok çok teşekkür ederim:)

      Sil