12 Ocak 2013 Cumartesi

cok fena cookkkk!

Son bir iki haftadir cok fenayiz cokkk;Emiro azi dislerini cikariyor. Bu arada olan bana oluyor. Zaten iştahı iyice azalmıştı, şimdi yemek yerken resmen bütün ev savaş alanına dönüyor, küçük bey kendisi yiyecekmiş ... Mümkün değil. Kaşığı, çatalı elinden alamıyorum. Elimde ne varsa o da kaşığını içine daldırıyor ee haliyle her yere döküyor. Bir yandan da benimle inatlaşıyor. Bir de önlük takmak istemiyor sonuç felaket... Mecburen bir iki lokma da olsa yedirebilmek için kendi kendine yemesine izin veriyorum. Bu sayede belki kendi başına yemeyi daha çabuk öğrenir.

Şu sıralar asıl derdim başka; diş çıkardığı için çok huysuz hadi buna da razıyım ama en kötüsü de emerken mememi ısırıyor. Resmen kabusum oldu. Feci canımı yakıyor. Emzirmesem deli gibi istiyor ve ağlıyor. Zaten sadece emerek uyuyabildiğimiz için halimizi siz düşünün... Ne yapacağım hiç bilemiyorum. Umarım geçici bir dönemdir ve çabuk geçer, yoksa dayanılacak gibi değil... İmdatttttt!!!!





13 yorum:

  1. Ay canım ya nasıl da üzülmüş de suratını asmış. Büyümüş de kaşıkla yemek istermiş. Benimki bile şimdiden kaşıkla yemek istiyor. Yediği herşeyi elleriyle test ediyor. Umarım geçici bir süreçtir. Çok öpüyorum sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma canim basim biraz dette:) tatli belalar:) senden haber alamadim epeydir! Ne var ne yok?? Opuyorum sizi kocaman:)

      Sil
    2. Bizim Demir de çok fena bu aralar. 1 dakika nefes aldırmıyor sürekli gözü bi yerlerde. Düşecek diye hiç bir yere bırakamıyorum sadece beşiğe koyuyorum 10 dakika sonra çığlık çığlığa bağırıyor. Gece desen bazen 10 dakikada bir uyanıyor o kadar yorgun ve uykusuZumki anlatamam. En fenası da akşam babası gelince feryat figan onun kollarına atlıyor. Dersinki bütün gün çocuğa işkence yapmşımda benden bıkmış. Suratıma bile bakmıyor. E halilyle bende bozuluyorum. Anlayacağın zor bir dönemden geçiyoruz ve halen dişleri çıkmadı. Bir de onların acısı var. Bizden böyle çok öpüyorum sizi.

      Sil
  2. merhaba, daha bir kaç gün önce yazmıştım bende aynı sıkıntımı alamıyorum kaşığı - çatalı elinden, önlük asla takamıyoruz. her yamek merasimi kabusa dönüştü. geçici bir dönemdir huysuz benimkide. kolay gelsin size :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okudum yazinizi:) demek herkes ayni dertten muzdarip:) neyseki yanliz degiliz:) gececek deyip sabirla bekleyecegiz:) bu tatli belalarin basimizin ustunde yeri var:) her dertleri cekilir:)sevgiler:)

      Sil
  3. Kuzucukk kim bilir onun da diş yüzünden ne sıkıntıları vardır annesi, yoksa hiç huysuzuk yapar mı sana;)
    Emzirme sırasında ısırılmaktan sebep mememde kocaman delikler açılmıştı, iltihap gibi bişeyler de akmıştı. Aşırı can yakar, çok geçmiş olsun canım;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayni sekilde benim de iltahap oldu. Emzirmesem bu sefer de goguslerim sisiyor ve agri yapiyor. Zaten Emiro mama mama deyip pesimden ayrilmiyor... Yani ne yapsam bilemedim. Cok zormus vesselam:) buna da cok sukur :) tatli dertler bunlar:) gececek...sevgiler:)

      Sil
  4. gececek canim.meme isirmasini bir sure engelleyemezsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gececek insallah da cabucak gecer insallah:) yoksa mememden olucam:)sevgiler:)

      Sil
  5. Offf o acıyı biliyorum ve her seferinde çığlık atmaktan alamıyorum kendimi,bu ara bıraktı yani geçici olabilir canım.Kendi yemek yemek istemesi de artık hazırım alarmı olabilir,dediğin gibi çabuk öğrenirse rahat edersin belki ama zor süreçler Allah yardımcın olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah hepimizin yardimcisi olsun :) insan yanliz olmadigini gorunce daha bir rahatliyor:) opuyorum:)

      Sil
  6. owww zor süreç.ama bitecek hep devam etmeyecek.ben emziremedim hiç bilmiyorum bizimki biberondan alırdı hırsını.kolay gelsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederiz:) neyseki biberondan aliyormus hirsini:) meme isirilmasi grrcekten kabus gibi:) sanki biri iskence yapiyor:) neyseki tatli dertler anneler her dertlerini seve seve cekiyor bu tatlilarin:) opuyorum:)

      Sil