17 Nisan 2012 Salı

masumiyet müzesi

Orhan Pamuk'un "Masumiyet Müzesi " okuduğum kitaplar arasında, beni en çok etkileyen kitaplardan birisidir. Doğumdan önce çok iyi bir kitap okuyucusuydum. Şimdilerde kitap okumayı çok özlediğimi fark ettim. Maalesef, uzunca bir süredir, kitap okumaya vakit bulamıyorum. Acaba bu benim beceriksizliğim mi ?? Oğlum benim tüm vaktimi dolduruyor. Yeni heyecan bloğum da ondan arta kalan vaktimi alıyor. Geriye kalan azıcık zamanları  da ev işleri ve dinlenmeye ayırabiliyorum. Farklı bir önerisi olan varsa, bana yardım etsin:) Merak ediyorum gerçekten, diğer annelerde durum nasıl acaba?

"Masumiyet Müzesi" her ne kadar beni çok etkilemiş olsa da, kimseye önermek istemiyorum , çünkü bu kitabı ya çok seversin ya da nefret edersin.Bazılarına ağır arabesk bir aşk hikayesi gibi gelebilir.

Ben bu kitaptan o kadar etkilendim ki, okuduğum ilk günden beri "Masumiyet Müzesi"nin açılmasını sabırsızlıkla bekliyordum. Yeni okuduğum bir haberde müzenin 28 Nisan'da açılacağını öğrendim. Bu habere çok sevindim. Bir an önce açılsa da gitsem !! Benim gibi bu kitaptan etkilenenlere ve "Masumiyet Müzesi"ni  merak edenlere duyurulur...


2 yorum:

  1. Merhaba, bloğunuz hayırlı olsun:) Blogger annelerden iadeyi ziyarete geldim ben de sizi. Bundan böyle takipte oluruz kuzuyu:)

    Ben de sıkı bir kitap okuyucusu iken, annelikle beraber eskisi kadar kitap okuyamaz hale geldim. İlk zamanlar özellikle sadece anne-bebek kitapları, daha sonra ek olarak çocuk kitapları okumaya başladım. Şimdilerde artık kendime vakit ayırma planları içinde biraz da çabalayarak kitaplarıma döndüm sayılır.

    sevgilerle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Hoş geldiniz sefa getirdiniz:) Kitaplara geri dönenebilmek ne güzel. Sizden gelen pozitif yorumla, tez zamanda ben de dönerim umarım :) güzel kitap paylaşımlarında bulunmak umuduyla...sevgiler...

      Sil