24 Mayıs 2012 Perşembe

emir demiri keser!!



Benim başım şu sıralar, demir damlasıyla dertte:) Bu damlayı bir türlü vermeyi beceremiyorum.Ek gıda zaten yeterince zor yedirebiliyordum bir de üstüne bu damla   resmen kabusum oldu:) Rengi de tentürdiyot gibi.Evde her yer kıpkırmızı leke oldu.Emir'in kıyafetleri yetmezmiş gibi benim kıyafetlerim, halılar, koltuklar, her yer lekelendi.Üstüne üstlük evimde her şey bembeyaz:) Yıkanınca çıksa yine bir derece ama lekeler çıkmıyor bir türlü.Bu damlanın renksiz olanı yok mu acaba ?? Ben mi çok beceriksizim yoksa benim bebeğim mi çok inatçı anlayamadım.Hiç bir şekilde damlayı istemiyor.Onunla mücadelenin sonucunda da illaki bir yerler lekeleniyor. Böyle giderse evde lekesiz bir şey kalmayacak. Yardımmmm lütfennnn!!

12 yorum:

  1. :) AYNI DERTTEN BENDE MUZDARİPTİM
    1 YAŞINDAN İTİBAREN VERMİYORUZ. ONUN ÖNCESİNDE BİRÇOK KIYAFETİNDE O İNATÇI VE ÇIKMAK BİLMEYENLER LEKELERDEN VAR :D
    TADINA HİÇ BAKTINMI? GERÇEKTEN ÇOK ÇİRKİN.. İÇMEK İSTEMEDİKLERİ KADAR VAR YANİİ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. offf offf demek bir yaşına kadar lekelenmeye devam:) tadı kötü gerçekten ben de denemiştim...

      Sil
  2. çok hoş bir blog emeğinize sağlık, bana da beklerim:)

    YanıtlaSil
  3. Bizde de durum aynıydı sonunda çözümü meyve püresine karıştırıp vermekte buldum.Meyve suyuyla ya da sulandırarak da deneyebilirsin.renkli olması ve zor çıkan bir leke olması gerçekten sinir bozucu.Kolay gelsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye için teşekkürler:) Meyve püresine karıştırmayı ben de düşündüm ama doktorumuz bunu önermedi maalesef. Etkisini azaltıyormuş...Sulandırarak vermeyi deneyeceğim:)

      Sil
    2. Her dr aynı olmuyor tabi çeşitli görüşler var.Bizim dr.muz sakınca görmedi aksine c vitamini demir emilimini artırdığı için meyveyle verebileceğimi,sadece kalsiyum içeren besinlerle birlikte verirsem yanlış olacağını söyledi.bu bir alternatif tabi en doğrusu tek başına demiri vermek olsa gerek:)

      Sil
    3. ben de dayanamadım bu gün meyve püresinin içine kattım :) başka türlü gerçekten çok zor oluyor :)zor geldiği için erteleye erteleye çoğu gün vermediğim bile oluyordu:)Hiç vermemekten iyidir:)

      Sil
  4. merhaba,ben kaşıktı, bardaktı biberondu hepsini denemiştim. en son arkadaşım damlalıkla,yada iğnesiz enjektörle yap demişti.burnunu tutup damlalıkla ağzına sıkardım.tabi bunu yapana kadar her yer kıpkırmızı oldu...kolay gelsin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. damlalıkla vermek iyi fikir:) bunu hemen deneyeceğim:) umarım bizde de işe yarar:)

      Sil
  5. sulandırarak verırsen super olur bırde ben ne verrsem verıyım enjektore ekıp pıt dıye agzına sıkıyorum :)) hıcbısı olmuyo:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yarın ilk işim damla ya da enjektör almak olacak:) bugün alacaktım fırsat bulamadım:)galiba en iyi yöntem bu olacak:)

      Sil