24 Mayıs 2012 Perşembe

sızdırmayan bebek bezi var mı??

Bebeğim biraz kilolanıp büyümeye başladıktan sonra,bebek bezleriyle yıldızımız bir türlü barışmadı.Ne zaman kaka yapsa kıyafetleri batıyor.Ben de çilekeş anam, garip anam, sürekli elde çamaşır yıkayarak lekeleri çıkarmaya uğraşıyorum.Çünküüü elde lekeleri çıkarmadan çamaşır makinesinde yıkanınca lekeler çıkmıyor maalesef.

Bu sorunu çözebilmek için türlü yöntemler geliştirdiysem de başarılı olamadım.Bir boy büyük bez, iki boy büyük bez, küçük bez, farklı markalı değişik bez. vs... vs...Bizim bezler illaki sızdırıyor.Galiba bizim oğluş normalden fazla kaka yapıyor:) ya da benim bilmediğim ve atladığım bir şeyler var bu çok bilimsel ve teknik konuda...

12 yorum:

  1. merhaba,
    ben prima aktif bebek kullanıyorum, küçükken oluyordu 1 kaç kez ama artık yok, sen hangi markayı kullanıyorsun?
    Bir de biz inşallah bırakma günlerine yaklaştık, söylemeye başladı. Darısı başına insallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de prima premium care kullandım. her boyutunu denedim sonra Huggies denedim onun da farklı boylarını denedim ama hala sızdırıyor maalesef:) bizim ki de en kısa zamanda söyler inşallah... ama daha zaman var galiba:)

      Sil
  2. ben de prima kullandım kızlara, hiç sızdırmadı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizde Prima premium Care işe yaramadı. Gerçi diğerleri de aynı şekildeydi:) Neden acaba ??

      Sil
  3. Aynı dertten muzdaribim hala.Prima kullanıyorum ama yok.Bizimkide çok yapıyor.Birde sadece emerken ilk aylar sulu yapıyordu, onun da etkisi var tabii :) Ama çözüm bulamadım maalesef .Neyse ek gıdalara başlayınca olmuyor çok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakalım göreceğiz:) Ek gıdaya geçtik bizde... Belki bizim ki de artık sızdırmaz:) Yoruldum her seferinde kakalı tulumları yıkamaktan :)

      Sil
  4. Maşallah , kuzunuz çok tatlı :) Allah bağışlasın. Ben kızımda Prima Aktif Bebek kullanmıştım.Çok memnun kalmıştım.Pişik ve sızdırma hiç yapmadı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederiz:) bütün kuzular çok tatlılar:)hepimizin bebeğini Allah bağışlasın.biz de prima premium care kullandık. Pişik olmadı ama sızdırma yaptığı için şimdi huggies kullanıyoruz. maalesef o da aynı şekilde yine değiştireceğim:) bezlerden yana şansımız olmadı:)

      Sil
  5. Kızım 2 yaşında ve artık çok şükür bezden kurtulduk. :) Prima Aktif Bebek kullandık hep. Sık sık değiştiriyordum hemen hemen hiç sorun yaşamadım.

    Küçük bir not: Yorum yazarken, kelime doğrulamayı girmek sıkıcı oluyor. :( :)

    YanıtlaSil
  6. prıma gece kullanmalısın uzerınde ay yıldız olan ınanılmaz guzel tr ye 1 sene olmadı gelerı ama tum marketlerde var :)) sevgılerrrrr bebısını operım en sıcagından

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tavsiyenle onu da deneyeceğim:)bu arada bloğuma hoş geldin:) ben de senin minnoşunu öpüyorum kocaman:)

      Sil
  7. Canbebe confortdry tavsiye ediyorum.bebeğinizin kilosundan daha büyük olanını tercih ederseniz iyi olur.benim Bulut'umda boş yer kalmayacak şekilde bezin her bölgesini doldurur:) bir de bağlama şeklide çok önemli tabi ki.ön ve arka eşit ayarda bağlanmalı.

    YanıtlaSil